En personlig spisstrener hadde vel vært bra?

Den gode samtalen...

KAMPANALYSE av spisser har jeg god erfaring med.Jeg har utarbeidet et skjema der jeg følger deg i kamp, noterer underveis og gir deg tilbakemeldinger. -Det er lærerikt og utviklende, sier mange av de som har fått kampanalyse fra meg. Jeg skjønner rollen din og vet hva det handler om og tror du vil føle deg sett, oppmuntret og utfordret! 

SPESIALTRENING er når kun du og jeg trener sammen på feltet. Jeg kommer med min kompetanse, mine øvelser og erfaringer, men det er viktig at du også kommer med dine erfaringer og ønsker. Den ideelle treningen får vi når vi i tillegg kan ha med keeper og keepertrener om det er mulig.  Eller om du ønsker at en eller to andre spillere på laget ditt er med for å trene relasjonelle ferdigheter.

OBSERVASJON på trening kan være aktuelt og nyttig dersom du ønsker det.  

SAMTALER om hvordan det går med deg på og utenfor banen tror jeg er viktig for din utvikling som spiller og menneske. -Vel så viktig som avlsutningstrening er det å ha en å snakke med som skjønner spissrollen din, sier Daniel Nannskog i spissboka.

Ring meg for en uforpliktende samtale så finner vi ut av hva som kan være akutelt for deg der du er akkurat nå i din utvikling.