En trener trenger også å bli trent!

Som trener lever du ofte med et evig press om å prestere.  Mange trenere føler ansvaret tyngende og vi vet hvor stor forskjell det er på å være trener i medgang da alt går lett, mens det motsatte skjer når motgangen kommer. Og motgangen kommer!

Det å ha en mentor, eller en "fortrolighetsperson" som jeg liker å kalle det, tror jeg du som trener kan ha stort utbytte av.  En som skjønner rollen din og som uansett er på laget ditt.  En som har taushetsplikt og en du kan være helt åpen med.

Trenere må også være bevisst på å ta vare på seg selv og utvikle seg som trener og som menneske.  Mitt inntrykk er at trenere ofte blir avsatt pga. lederstilen sin, mer enn at det fotballfaglige nivået ikke er bra nok.  En trener trenger også å bli trent!

Det er mange ulike måter vi kan jobbe sammen på og dette tilpasses dine individuelle behov og ønsker. Jeg kan foreta observasjon på treninger og i kamper og følge deg over noen dager.  Det kan være samtaler ved behov eller regelmessig hver uke eller hver måned.  Det kan være å reise bort sammen et egnet sted for påfyll og inspirasjon.  Vi er ulike og det er du som legger premissene for hva du tror er det beste for deg.  Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale.